buttom3 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 mama taki problem, jestem w sieci LAN (dokladnie radiowka) z ktorej mam tez polaczenie internetowe, i chce w domu podlaczyc drubiego kompa (siostrom do gg), czy jak udostepnie noramlnie w Windows xp polaczenie intrnetowe na ten drugi komp (pierwszy komp ma dwie sieciowki jedna do radiowki druga do mojego drugiego kompa) to czy jak bede uzywac internetu na tym drugim kompie to bedzie widac ktore ip? czy komputera z ktorego udostepniam polaczenie internetowe (i to czy to ip ktore mam w sieci radiowej, czy drugie) czy tez ip ktore mam na drugim kompie, I jeszcze jedno ktory adres MAC bedzie widac w sieci radiowej??? bo wydaje mi sie ze admin ma ustawione na serwerze ze tylko okreslone ip i okreslone MAC'i moga sie laczyc z internetem (wogole z siecia), jak wy uwazacie??? z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Zewn ip i mac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...