Piszczel Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Czy próbował ktoś przerobić kierownicę do gierek z PS na PC? TZN kierownica ta wtyczę jak do konsoli i czy da się założyć wtyczkę do PC (taką MIDI jak dla jojsticka). Jeśli się da to które kabelki gdzie? Mam taką tylko szkoda, żeby sobie bezcz7ynnie leżała. :lol: Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slayne Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 na pewno są wersje na pc i na psx wiec pewnie to jest mozliwe chyba ze nie jest to tylko roznica w kablu a jeszcze jakies roznice w elektronice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Co jest chłopaki? Nikt jeszcze nie rozbierał kierownicy :?: Jakieś adresiki? Liczę na sugestie :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kiedyś w jakimś CD Action czytałem że są specjalne przejściówki żeby joystiki od PS można było podłączyć do PC-ta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Znalazłem tego CD-Actiona i jak chcesz adres gdzie można kupić (adres jest w tej gazecie) taką przejściówke to wal na priv !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...