hubert101 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Zna ktoś jakis program do spowolnienia procka Mobile Intel Pentium 4 518, 2800 MHz (21 x 133) z HT firmy Prescott. Szukałem kilka dni na necie i nic nie znalazłem oprocz orginalnego power saver jednak ten program mi nie dziala, pewnie jakies zapezbieczenia. Laptop mam z USA i na orginalnym systemie działał a po zainstalowaniu od nowa polskiego systemu przestal i wyskakuje ze nie mam uprawnien :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Zna ktoś jakis program do spowolnienia procka Mobile Intel Pentium 4 518, 2800 MHz (21 x 133) z HT firmy Prescott. Szukałem kilka dni na necie i nic nie znalazłem oprocz orginalnego power saver jednak ten program mi nie dziala, pewnie jakies zapezbieczenia. Laptop mam z USA i na orginalnym systemie działał a po zainstalowaniu od nowa polskiego systemu przestal i wyskakuje ze nie mam uprawnien :mur: 1665139[/snapback] Na stronie producenta bedziesz mial komplet softu do laptopa, sterowniki, latki na obsluge procka i zarzadzania energia, a wersja systemu nie ma tu juz nic do rzeczy, posiadasz SPRZET, OS mozesz sobie (kupic) jaki ci sie podoba, a SOFT producenta MUSI dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert101 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Masz racje musi działać .... ale nie działa bynajmniej power saver i jeszcze kilka programów albo wyskakuja jakies bledy albo jest napisane ze nie mam uprawnien(wszystko robie na koncie administratora) :angry: Nie bede zakladal nastepnego tematu tylko moze sie zapytam czy groźne jest za duże FSB To mi pokazuje Sisoftware Sandra Banks 2/3 - DRAM Slot 1 : DIMM Synchronous DDR-SDRAM 512MB/64 @ 266Mt/s Chipset 1 Model : ATI Technologies Inc ??? (CAB3) Bus(es) : ISA X-Bus AGP PCI IMB PCMCIA CardBus USB i2c/SMBus Front Side Bus Speed : 4x 200MHz (800MHz data rate) Maximum FSB Speed / Max Memory Speed : 4x 133MHz / 2x 133MHz Width : 64-bit HTT - Hyper-Threading Technology : Yes IO Queue Depth : 12 request(s) Warning 2541 : FSB exceeds Chipset rated speed. Reduce FSB. Nie spale pamieci albo czegos?? Edytowane 25 Września 2005 przez hubert101 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...