_Vip_ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Chce kupic jakies fajne radyjko z MP3.Dysponuje kwota rowna 1500zl.Jak narazie sklaniam sie do tego modelu : http://213.180.131.71/wynik.asp?nazwaNadGr...upa_id=65&lp=10 Jak macie jakies propozycje to piszcie.Koniecznie z MP3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 szczel sobie pioneerka taki z wielkim wyswietlaczem na qtorym plywaja delfiny z 1.5 roku temy za 18 baniek teraz tanszy tylko trzba poszukac bo nie wiem jaki to model ale zajebisty oczywiscie wszyskto na niebiesko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 grzybu ma racje, mialem okazje dotykac go :P bardzo fajny :) ale ten soniak, do ktoorgo dales linka tesh spox, ogoolnie cala ta seria jest fajna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 ofkoz dotykalem radia, a nie grzyba :PPPP i nie wiem, czy grzybu ejst fajny :P hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 szczel sobie pioneerka taki z wielkim wyswietlaczem na qtorym plywaja delfiny z 1.5 roku temy za 18 baniek teraz tanszy tylko trzba poszukac bo nie wiem jaki to model ale zajebisty oczywiscie wszyskto na niebiesko Bawilem sie tym pionkiem,ale on nie ma MP3 :( ,a ten soniak tak.Myslalem troche nad tym pionkiem i zmienniarka ale ,to podnosi koszta no i kolejny klamot w bagazniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 toc zmieniarki nie trza urzywac a nie ma nowsza wersja z mp3 ?? wiem ze mp3 pomaga ale jak np by odtwarzal rw (ale nei wiem czy odtwarza ) to bym bral jak by mnie bylo stac (wtedy radio to 1/3 wartosci samochodu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 a to ci nie pasuje:) http://213.180.131.71/wynik.asp?nazwaNadGr...upa_id=65&lp=14 fakt ze cena jest DUZA ale za to ajkei ladne radio (na wakacjach widzialem cos takeigo we Francji kosztowalo wtedy ok 8.000zl wiec teraz i tak jest tansze:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 no zawsze moze byc model wyzszy (tutaj nawet tanszy) ale za to duzy wyswietlacz TFT 32 tys kolorow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...