radeksz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 A mianowicie mam dwie partycje po 10 gb na starej 20 segate, i cos dysk zaczol szwankowac jedna partycja jest ok a druga zmienila nazwe z "pierdy" na "dysk lokalny" i wszystkie wazne dla mnie pliki zniknely tzn cos na tej partycj jest ale wyglada tak co mam zrobic z tym problemem czy da sie to jakos naprawic z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Wyglada na wirus... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 (edytowane) partycja ma niby 10 gb ale jest teraz ma 1.75 gb i tylko 17 mb wolne tez myslalem nad wirusem ale formata robilem w srode scandisk sypie bledami. Chyba juz po tej partycji :mur: Edytowane 24 Września 2005 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 partycja ma niby 10 gb ale jest teraz ma 1.75 gb i tylko 17 mb wolne tez myslalem nad wirusem ale formata robilem w srode scandisk sypie bledami. Chyba juz po tej partycji :mur: 1666359[/snapback] Jesli te bledy to bad sectory to wyglada ze juz po dysku - umarl smiercia naturalna :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 ale to troche dziwne bo druga partycja na tym dysku jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 No coz, jesli te bad sectory powstaly "same z siebie", tzn nie przenosiles nigdzie dysku, nie kopales w obudowe :wink: i twardziel nie musial pracowac w piekarniku (czytaj: nie mial ponad 45*C podczas pracy), to taki dysk nadaje sie juz tylko na dyskietke, bo gwarantuje ze badow bedzie przybywac i w koncu bedziesz mial na twardym "sito". Na system sie toto nie nadaje - zaden OS dlugo na nim nie wytrzyma. Smutna prawda - czas na nowy HDD :-| pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 no dzieki za pomoc pewnie padnie naszczescie czesc danych zgralem na dvd i naszczescie mam jeszcze 40gb z systemem ale bedzie trzeba cos dokupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Odzyskalem dane dzieki getdataback :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...