tanx Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam, jak w temacie, chciałbmy sobie podkręcić więcej GPU, lecz nie mgę, gdyż w menu nvidi nie mogę wiecej, ani w riva tunerze mi nue pozwala, tmy czasem GPU ma maxymalnie w stresie 75C, wiec wydaje mi sie ze karta ma jeszcze duzy potencjał, co zorbić abym mogl podkrecic wiecej?? Dotdam ze gpu mi nigdy jeszce artow nie wywalilo, ram mi wywalil tylko jak go dalem na 1200, na 1180 dziala full stabile Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenetiX Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 zainstaluj powerstrip on niema ograniczen jak bedzie za duzo dla rdzenia to musisz podwyszyc napiecie edytujac bios Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 A do jakiego napiećie mogę lecieć żeby nie uszkodzićkarty/nie saplić,a jkie jest bezxpieczne dla moje porcesora??? Czy zwiekszając napiecie na ram karty grafiki, bedę mógł go więcej podkręcić?? CZy jak padnie karta, to serwis ma możliwosć sprawdzic z jakiego powodu padła, ze bylo zwiekszane napiecie, czy skelpy sie w to nie bawia(mówie tu o sklkepach takich jak proline, komputronik itp.?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 bezpiecznie wsszyscy podnosza napiecie na 1,4 znam takich kktorzy podnosza 1.5 i nawet 1.6 ale to juz jest przesada ja sam mam 1.4...zeby uzyskac wiekdze taktowanie mozez w biosie podniesc napiecie dla AGP na 1,6, 1.65 ja tak mam i kilka mhz poszlo w gore... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 bezpiecznie wsszyscy podnosza napiecie na 1,4 znam takich kktorzy podnosza 1.5 i nawet 1.6 ale to juz jest przesada ja sam mam 1.4...zeby uzyskac wiekdze taktowanie mozez w biosie podniesc napiecie dla AGP na 1,6, 1.65 ja tak mam i kilka mhz poszlo w gore... 1668820[/snapback] podnoszenie napiecia na agp nic nie daje bo karta i tak ma wbudowany stabilizator wiedz mozesz tylko uszjidzic szyne .. wiec odradzam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...