kurdefelek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 jak ściągnąć duży plik na neo 128 ze strony www np. plik ponad 700MB ściągałem ok 23 godziny neo się rozłącza po 24h :mur: :mur: a jak chcę ściągnąć plik ok.1GB lub 2GB i jeśli wiem ,że nie można wznowić ściągania ,nawet w jakimś managerze pobierania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Choćby FlashGet pozwala wznawiać pobieranie niedościągniętych plików. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mogiel Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Choćby FlashGet pozwala wznawiać pobieranie niedościągniętych plików. 1667537[/snapback] To jeszcze zależy czy serwer z którego ściągasz obsługuje wznawianie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 no to co w takim razie mam zrobić , zwiększanie łącza odpada - 50zł to b.dużo (przez rok płaciłem 70) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 spróbuj flashget'a jak radza przedmowcy, a nie zastanawiasz sie co masz zrobic :angry: sprawdz chocby flashget'em czy obluguje wznawianie, a jak nie to popros jakiegos kolege :) slyszales o getright? on tez ma taka opcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morf Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Ściągnij plik przez Emule/Kazza/Torrent albo inny program P2P. Ewentualnie FlashGet, GetRight, Downloadaccelerator. Edytowane 25 Września 2005 przez Morf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S-I-D Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Migracja z 128==>>256 :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Ściągnij plik przez Emule/Kazza/Torrent albo inny program P2P. Taa... plik będzie przez miesiąc ściągał :wink: Wzystko zostało tu już powiedziane ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...