hribsatan Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 mam pytanie czy wie ktos ile dokładnie pobiera geforce 6800 GT (podczas pracy w pulpicie i w wymagajacych aplikacjach 3d) i 6600 (non gt) ? byłbym wdzieczny za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Test @ X-Bit Labs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dzięki Lukecz, wiem nie mój topic ale link mi się przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hribsatan Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ja równiez dziekuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...