Kunio Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 Witam, mam taki problem z modemem. Ustawiłem go jako bridge. podlaczyłem do kompa skretką i nie swieci mi nawet dioda lnk. sprawdzalem inny kabel - to samo. karta jest napewno dobra. siedze nad tym caly dzien i nie moge rozgryzc co jest nie tak. modem wcale nie widzi kompa i na odwrot. pingi nie przechodza :( przy probie polaczenia mam blad 678 czy jakos tak. bardzo prosze o pomoc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Nie zastanawiając się ani nie szukając za ciebie w google, zaproponuję kabel crossowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 (edytowane) ustawilem jako router i dziala :D Edytowane 26 Września 2005 przez Kunio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 ehh udało się :) musiałem przestawic zworki ;) ale znowu mam inny problem - blad 678 przy probie polaczenia :( teraz to juz nie mam pojecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...