Draco_17 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Witam... mam problem z nokia... 3310 (chyba wszystkim znana :) ) no wiec... krotki opis.. jest to telefon sprowadzany z Finlandii... kupilem go za grosze.. bo 50zl :] .. no ale.... co wnim jest nie tak... jak bateria spadnie do 2 paskow... to wylacza sie (czasami) podczas dzwonienia lub wysylani Esa... :mur: :mur: ( a mam nowa bateria Li-ion 1300 mAh sformatowana... ) co dalej ?? od dzis zaczela mi wariowac.. mianowicie... mam wloczanoa kome i nagle pisze "insert SIM Card" mimo ze mam wlozona... a po tym od razu gdy wylaczone kome mam problem by ja wlaczyc.. wciskam i nic.. po chwili zaskakuje... :mur: Moje pytanie brzmi.. czy to jest cos roz**** w telefonie.. (a jak tak to co wymienic ??) czy to mzoe wina tego ze jest on z Finlandii i ma jakis dziwny soft... nie polski... czekam na odp... z gory dzieki :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Weź go rozbierz i przeczyść wszystkie styki spirytem, potem wgraj mu czysty soft i eeprom. Powinno pomóc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemaS246 Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 jesli to nie bedzie wina softu to czy opłac ci go sie naprawić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco_17 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 no jezeli to nie bedzie wina softu.. to nie.. sprzedam go jakiemus frajerowi... za grosze i kupie sobie inny.. a tak propo bylem dzis u kumpla.. zeby mi wgral softa.. i jakos mu to nie wyszlo... mial przy sobie 5510 i do tego elegtancko bmu soft wchodzil... a na moja nawet nie mogl wgrac... niewiem cyz taki cicec... czy cos zje***e jest.. ale w takim razie co?? jutro jeszcze ide do kumpla z komsu moze on m wgra soft... jak nie to ja juz niewiem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...