Skocz do zawartości
Draco_17

Problem Z Nokia 3310

Rekomendowane odpowiedzi

Witam... mam problem z nokia... 3310 (chyba wszystkim znana :) ) no wiec... krotki opis.. jest to telefon sprowadzany z Finlandii... kupilem go za grosze.. bo 50zl :] .. no ale.... co wnim jest nie tak... jak bateria spadnie do 2 paskow... to wylacza sie (czasami) podczas dzwonienia lub wysylani Esa... :mur: :mur: ( a mam nowa bateria Li-ion 1300 mAh sformatowana... ) co dalej ?? od dzis zaczela mi wariowac.. mianowicie... mam wloczanoa kome i nagle pisze "insert SIM Card" mimo ze mam wlozona... a po tym od razu gdy wylaczone kome mam problem by ja wlaczyc.. wciskam i nic.. po chwili zaskakuje... :mur:

Moje pytanie brzmi.. czy to jest cos roz**** w telefonie.. (a jak tak to co wymienic ??) czy to mzoe wina tego ze jest on z Finlandii i ma jakis dziwny soft... nie polski... czekam na odp... z gory dzieki :-|

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jezeli to nie bedzie wina softu.. to nie.. sprzedam go jakiemus frajerowi... za grosze i kupie sobie inny.. a tak propo bylem dzis u kumpla.. zeby mi wgral softa.. i jakos mu to nie wyszlo... mial przy sobie 5510 i do tego elegtancko bmu soft wchodzil... a na moja nawet nie mogl wgrac... niewiem cyz taki cicec... czy cos zje***e jest.. ale w takim razie co?? jutro jeszcze ide do kumpla z komsu moze on m wgra soft... jak nie to ja juz niewiem....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi