irvis Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Chcę zainstalować bramkę VoIP. W tej chwili mam sieć domową na routerze AR 804u. Co wybrać? FRITZ!Box Fon ATA, czy też wyrzucić obecny router i zainstalować FRITZ!Box Fon i przełącznik (jaki?)? A może lepsze rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurcik Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 ja w parcy mam fritza box wan lan tego najlepszego i na neo 512 smiga jak narazie 80 % rozmow na poziomie dobrym lub bdb reszta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djminner Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 www.ipfon.pl << polecam dzialalnosc bdb. przy laczu 1Mbps (z tym ze na odzialke z 3 kompami :) pozdrawiam djminnner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...