Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 potrzebuje jakis soft(darmowy) do odchudzenia windowsa 2k pro. takie cos co potrafi wywalic niepotrzebne mi sterowniki, help, zbedne uslugi i inne bzdury. przed chwilka zainstalowalem wszystkie wazniejsze aktualizacje i katalog winnt zajmuje 1gb :/ wiecie moze czy on czasem nie trzyma instalatorow tych poprawek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Ja polecam nLite http://www.nliteos.com/ co prawada bedziesz musiał od nowa postawić system ale dzięki niemu możesz wywalić wszystkie niepotrzebne bzdury i odrazu bedziesz mogł zintegrować SP i poprawki oraz sterowniki. Ogólnie fajna sprawa polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 no znam nlite ale wczoraj instalowalem os na czysto nie chce mi sie robic tego od poczatku. nie ma czegos do zainstalowanego windowsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 XP Lite ale to goofno IMO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 no goofno bo zeby cos wiecej skasowac trzeba wersje pro kupic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...