Gość Briareos Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Mam zajedwabisty problem... Wracam dzisiaj z pracy, a tu mi sie kontrolka od ladowania akumulatora swieci, spod maski dym... Ledwo dojechalem do kumpla, ktory jest mechanikiem... POdlaczyl kompa, odpalil test i wyskoczyly 2 kody... P1132 i P1151... Jakby ktos mogl mi to przetlumaczyc, to bylbym bardzo, ale to bardzo wdzieczny... P1132 Lack Of HO2S Switch - Sensor Indicates Rich P1151 Lack Of HO2S21 Switch - Sensor Indicates Lean Z gory dzieki za pomoc! Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 http://forum.snma.net/index.php?showtopic=...868entry26868 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Bylem na tym forum... Potrzebuje POLSKIE tlumaczenie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 eeeee przetlumaczyc ci?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Dziekuweczka Bruce ;] Temat do zamkniecia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...