michal_s Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Chcialem sie upewnic czy moja diagnoza jest sluszna, otoz mam semprona 2300+ podkreconego do fsb 200 mhz co daje 1900 mhz osadzonego na Asrock k7vt6c kt600, ram 512+256 kingston pc3200 pracujace 1:1 z szyna procka ustawione na 2-3-3-7. Komp potrafi zrestartowac sie okolo 2 razy wciagu dnia temp procka w stersie do 50 stopni w idle 43. Podejrzewam ze balagan ten moze robic moja zasilka ATON 350 W. Czy dobrze mysle ? Niestety nie mam miernika i nie mam jak sprawdzic napiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 To weź chociaż podaj pomiary z speedfan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 wyglada to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Uruchom prime i wtedy zobacz napięcia :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 Podczas pelnego obciazenia w prime wyglada to tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunneriusgreyna Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Zmień ten zasilacz!!! Napięcia kompletnie nieakceptowalne!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a jednak..., a co moglibyscie polecic, zeby bylo tanie i dobre ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Fortron modecom (wybieraj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_s Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 a co myslicie o TYM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Biez Modecoma ja za swojego dalem 124zl popzedni zasilacz nie trzymal lini 5V i zniszczyl plyte glowna ;(..Mialem takie same objawy , zobacz czy ci czasem kondesatorow na plycie nie uszkodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...