Gość Rocca Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mam cholernie wielki problem... :cry: Potrzebuje odzyskac dane z tego dysku... A dysk odmowil posluszenstwa... Chyba padla elektronika, bo nie startuje... ;[ Poradzcie cos... To dysk mojej dziewczyny, a miala tam ogromna liczbe potrzebnych danych... Co mam robic? Help... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misieqal Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Może poszukaj samej elektroniki na Allegro :? Albo oddaj go do jakiejś firmy odzyskującej dane jeśli są takie ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) Może poszukaj samej elektroniki na Allegro :? Albo oddaj go do jakiejś firmy odzyskującej dane jeśli są takie ważne. 1671792[/snapback] Allegro - w sumie dobry pomysł! Co do firm odzyskujących dane, to pewnie koszty są duże... Te dane mają dla niej ogromną wartość... Wartość, jak by to ująć... Sentymentalną... Tak, to dobre określenie... Od kilku lat, odkąd postawiłem jej system, zbierała tam wszystko, co dla niej bardzo ważne, a teraz wszystko szlag trafił... Nie wnikając o co tak dokładnie chodzi... Bardzo mocno przeżyła, ze dysk po prostu PADŁ... Chcę jej pomóc i jakimś sposobem odzyskać te dane... Edytowane 27 Września 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Nieodpowiedni dział. Ogłoszeń w tym dziale (inne komponenty) nie widać :?: :blink: Edit: Przeniesione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scazi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Sposob niekonwencjonalny: Odlacz twardziela, wloz na pol godziny do lodowki, podlacz i zgraj z niego dane. Nie gwarantuje ze to zadziala, ale na bank nie uszkodzisz w ten sposob dysku wiec chyba warto sprobowac. PS. Nie smiejcie sie - sam kumpla wysmialem jak mi powiedzial o takim sposobie, a potem on sie smial ze mnie jak to zadzialalo. pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...