athlonpp Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Witam, zainstalowałem sobie SP1 i SP2, mysz, drukarka, aparat cyfrowy w ogóle nie jest wykrywany przez system. HELP:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Stery do mobo sa zainstalowane? Zobacz wogle czy w menagerze urzadzen masz zainstalowane kontrolery uniwersalnej magistrali szeregowej. Warto byloby tez zajrzec do BIOSa i sprawdzic czy wogle porty sa wlaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Na pewno masz w biosie włączone? Też tak miałem, ale szybko sie skapłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
athlonpp Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 A jak to sprawdzic czy te kontrolery sa zainstalowane? No i w biosie jak sprawdzic?? Powiem tyle ze wczesniej bylo OK, ja tylko format zrobilem i SP zainstalowalem:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No to chyba dla tego, że nie masz strów od płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 wg problem powoduje SP2 poniewaz nie jest kompatybilny z wieloma plytami glownymi... przeprowadz najnowszą aktualke dla windows moze to pomoze ;-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...