wdsa Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Mam pytanko mianowicie zaowazylem juz ze X-fi jest dostepny jest powoli w sklepach. IMam takie pytanko czy ktos juz go zakupil?? Bo ....jestem ciekaw jak wypdadl w "rzeczywistosci", mzoe czas juz zmienic starego Fortisimo i kupic tego "wypierda" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 (edytowane) A co, gazet nie czytasz ? Jak wypadł w rzeczywistości ? Lepiej niż na papierze! Pochodź po vortalach, poczytaj recenzje. Nikt Ci lepiej nie przedstawin sytuacji, niż sam redaktor, który wnikliwie ją przebadał. Produkt jest nadzwyczaj udany! Skoro tak dobre opinie zbiera wśród testerów, to nie inaczej będzie wśród "szarzyzny". Edytowane 27 Września 2005 przez Lumperator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Ja sie orientuje w testach ale chcialby uslyszec opinie czlowieka"uzytkownika" bo to sa dwie rozne sprawy. Cyferki nie zawsze daja prawdziwy obraz sprawy i taka jest prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Testy są dostępne w internecie - a chociażby na pclab.pl. Człwoiek je testował i człowiek je opisał. Nie rozumiem po co ci teraz opinie zwykłych ludzi, którzy przez swoją niewiedzę mogą siać zamęt. Masz wszystko opisane, przeprowadzone testy, podsumowanie i ocenę końcową. Ehhh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...