Gość Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 dzis patyrze na ceny w action i widze VGA PIXELVIEW GF4 TI4200 64MB TV BOX 599.00 zł netto czyli po przeliczeniu na brutto to bedzie 730zl!!!!!! ja bym wolal dolozyc to 100zl i miec ta karte niz gf3ti200. Karta podkrecona jest tak samo wydajna jak gf4 4600!!! (ale to jest Gainward Pixel chyba tak mocno nie podkrecimy choc kto wie!). Tu mozna zobaczyc wydajnosc karty http://www.gamepc.com/reviews/hardware_rev...=5&mscssid=&tp= acha to jest test tej z 128mb ddr a ponoc na z 64mb ddr sie lepiej kreci! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Czy gdzieś w sieci można znaleźć testy Ti4200 w wykonaniu Prolinka? Bo jak okiem sięgnąć to wszędzie tylko Gainward :? - można by powiedzieć, że to niby to samo ale jednak nie to samo - bo cena zapewnie niższa więc i na czymś oszczędzili :cry: - pewnie na pamiątkach. A tak swoją drogą ile może kosztować GF4 Ti4200 np. Gainwarda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 dzis patyrze na ceny w action i widze VGA PIXELVIEW GF4 TI4200 64MB TV BOX 599.00 zł netto czyli po przeliczeniu na brutto to bedzie 730zl!!!!!! 730zl ????? Chyba hurtowo albo gdzies na jarmarku, jak mozesz to podaj strone tego sklepu bo wierzyc mi sie nie chce (nie ma cudow)A moze to jakas wersja z obnizonym taktowaniem albo bez pixel shadera (podobno robia takie pzekrety) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josef Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 dzis patyrze na ceny w action i widze VGA PIXELVIEW GF4 TI4200 64MB TV BOX 599.00 zł netto czyli po przeliczeniu na brutto to bedzie 730zl!!!!!! 730zl ????? Chyba hurtowo albo gdzies na jarmarku, jak mozesz to podaj strone tego sklepu bo wierzyc mi sie nie chce (nie ma cudow)A moze to jakas wersja z obnizonym taktowaniem albo bez pixel shadera (podobno robia takie pzekrety) Przecież Action to hurtownia - więc tam jest wszystko taniej :lol: . Ale Tristan dobrze pisze - zobacz sobie na www.pcprojekt.pl - tam też jest Ti4200 za 750 zł - pewnie też Prolink. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 no kurde rzeczywiscie tanio, ale moze lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Radeona 8500 za 650zl. Prolink jakos zle mi sie kojarzy z jakoscia obrazu. Ja myslalem ze gainward jakos promocje zrobil a tu wszystkie karty stanialy, ale jak przyjdzie matrox i xabre to pewnie jeszcze stanieje wszystko to lepiej poczekac troche Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Krótko mówiąc - ATi ma problem i to duży :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 ten radek za 650, to le :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 ten radek za 650, to le :( No wlasnie sek w tym ze to oryginalny ATI nie zaden LE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 on jest z firmy ART i jak sie niemyle to le Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 on jest z firmy ART i jak sie niemyle to le ATI Radeon 8500 64MB DDRAM TV-out Procesor Radeon 8500 RAMDAC 350 MHz Taktowanie procesora 250 MHz Pamięć 64 Mb 4ns Taktowanie pamięci 500 MHz (2 x 250 MHz) Zastosowane technologie TRUFORM™ Pozwala uzyskać realniej zakrzywione powierzchnie SMARTSHADER™ Programowalny procesor vertexów i procesor cieniowania pikseli SMOOTHVISION™ 6 trybów anty-aliasingu HYPER Z™ II Technologia efektywniejszego wykorzystania przepustowości pamieci CHARISMA ENGINE™ II Silnik T&L (sprzętowa kalkulacja transformacji i oswietlenia) PIXEL TAPESTRY™ II Sekcja odpowiedzialna za renderig pikseli Funkcje 3D Bilinear/Trilinear Filtering Line & Edge Anti-aliasing Full-Screen Anti-aliasing Texture Compositing Texture Decompression Specular Highlights Perspectively Correct Texture Mapping Perspectively Correct Texture Mapping Mip-Mapping Z-buffering and Double-buffering Emboss, Dot Product 3 and Environment bump mapping Spherical, Dual-Paraboloid and Cubic environment mapping Fog effects, texture lighting, video textures, reflections, shadows, spotlights, LOD biasing and texture morphing TV-Out DVI-I Wersja BOX Znajdz mi tu zmianke ze on jest Le i firmy ART ?????? Chyba ze sklep go zle opisal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kupmel gadal z kolesiem przez telefon i tak mu powiedzial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 kupmel gadal z kolesiem przez telefon i tak mu powiedzial A no to chyba ze, ale i tak dosyc tanio, w koncu pamieci 500, 4ns do 550 pewnie da rade podkrecic a i rdzen o te 30-50 mhz, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Ale z Was kolesie. Taktowanie 275/275 to jest retail. A jeżeli jest 250/250 to na 100% jest to LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 A mi w mail'u napisali, że ten readon to SuperGrace, czyli pewnie sami nie wiedzą co mają :? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizonek Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hm. :) Ja i tak kupie GF3Ti200. :) A kto wie gdzie można GeForce3 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS kupić taniu ? Bo 660zł w Sirus.pl to troche te tegez. :) A na Tweak.pl troche nie chce mi się wierzyć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budasty Opublikowano 16 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2002 Hm. :) Ja i tak kupie GF3Ti200. :) A kto wie gdzie można GeForce3 Gainward Power Pack!!! Ti/450 TV GS kupić taniu ? Bo 660zł w Sirus.pl to troche te tegez. :) A na Tweak.pl troche nie chce mi się wierzyć. 629 bodajże na http://www.frazpc.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...