Szykof Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Uzywam do zasysania plików , Aresa, mało znany programik ale mi podchodzi.. Problem lezy jednak w tym ze Ares jak jest właczony w jakiś sposób blokuje mi Przegladarkę ( zresztą kazdą ). Nie wiem co jest tego przyczyną, myślałem ze moze to coś z portami czy co ? Nie wiem już sam , moze bardzej tegie głowy ode mnie będa wiedziały czemu Ares jest tak zadrosny i nieudostępnia działania Przeglądarki ( napomne ze nawet jak ares nie zasysa, to tez jest taki sam problem ). Czekam na jakies rozwiązania , moze ktoś mi pomoze ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merovingian Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 ale poprostu nie wczytują się strony czy jak? Sprecyzuj co się dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szykof Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Własnie w tym rzecz że się nie wczytują , tylko cały czas wyszukuje serwer proxy. I nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...