Cartman23 Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Witam.Otóż chcę wreszcie wymienic moją paskudną obudowę szarą i pogniecioną na jakąś nową do 200zł .W związku z tym mam pytanie do ludzi z tym obeznanych : czy polecalibyście tą obudowę TRACER-PHANTOM + 400W PFC 4LIFE ,specyfikacja na stronie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64783557 ważne żeby była dosć cicha bo mój cooler od procka dosć głośno chodzi ,procek też demonem prędkości nie jest , rzadko przekracza 40-ok50 C (cooler wyciąga ponad 3000rpm prawie zawsze) Jeżeli ktoś miałby jakieś inne sugestie co do innej lepszej obudowy ,byłbym wdzięczny :D .pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Te zasilacze to low-end. Nie licz na 400W. Najwyżej na 250 w porywach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumineq666 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 kupuj bez zasiłki jak już coś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanx Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Na jego kompa to tz zasilka to smialo wystraczy................ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) Na jego kompa to tz zasilka to smialo wystraczy................ 1677825[/snapback] Te zasiłki mają skłonności do padania... A i jeszcze często zabierają ze sobą pasażerów... Tracer to Tracer (i Megabajty też produkują) :lol2: Benito ma racje... Edytowane 2 Października 2005 przez AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...