Eden Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 (edytowane) Witam ! Mam bardzo duzą temperature GPU dokładnie ~100 C. Jestem "zielony" w sprawach chłodzienia. Co kupić zeby zmniejszyć tą temp. Dokładny model po prosze.Dane komputera: Athlon 64 2800+ , GF 6800 LE Z góry THX !! Link do screnna z temp. : img260.imageshack.us/my.php?image=duzatemperatura3yo.jpg Edytowane 28 Września 2005 przez Eden Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eden Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Nic sie nią nie bawiłem. Jestem w tym "zielony". Tylko go używam a nie potkręcam i nie majsterkuje przy nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eden Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Moze jakies inne rady,porady ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 Może zadbaj o jakiś obieg powietrza w obudowie. Z tego co widzę na screenie to masz temperaturę otoczenia 60 stopni. Masz jakieś wentylatorki w budzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eden Opublikowano 28 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2005 mówisz o obudowie ?? hmm wiesz co nawet nie wiem ! musze sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Wbij do mnie to ci to zrobie za browara :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...