Hondelyk Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Jaki maksymalny FSB wyciśnie pow. chipset? Czy tylko 133MHz? :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 u mojego ojca bylo ze 150, napewno nie skonczylo sie na 133. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Jaki maksymalny FSB wyciśnie pow. chipset? Czy tylko 133MHz? :cry: Czy VIA Apollo Pro133A = KT133A ??? No jesli tak, to mi jak na razie spokojnie poszlo na 152Mhz, wyzej nie sprawdzalem, stymze chipset chlodze woda. Na wiatraczku i dobrej wentylacji obudowy (2x120mm dmuchajace na mb od przodu powietrzem z zewnatrz) szlo tylko na 150 :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 max co poszlo ale niestety nie stabilnie to 155 MHz stabilne 153 MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Abit KT7E (VIA KT133E - dokladnie to samo co KT133A,tylko inaczej sie nazywalo :) ) i Athlon Tb 1.33 AYHJA.Pieknie chodzilo na 10x155.Gdybym nie zjaral tego proca pewnie dalej by mi sluzyl :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Czy VIA Apollo Pro133A = KT133A ???chłopaki no co wy :?: przecież to chipset pod Celerony i PIII, wersja Pro133A jest nawet niezła, natomiast Pro133 to szrot. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 _Vip_ jak juz mowa o AThlonie TB 1.33 to ktora seria jest najlepsza? AYHJA czy moja AXIA??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 _Vip_ jak juz mowa o AThlonie TB 1.33 to ktora seria jest najlepsza? AYHJA czy moja AXIA??? zarowno AYHJA jak i AXIA to najlepsze serie Athlona TB.Jednak minimalnie lepiej kreca sie te z serii AXIA.Pamietac trzeba o tym ze co proc to obyczaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 No to mam szczescie :) Czekam na Radka 8500 i bede krecil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ano tak to nie KT a Pro :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 mi na moim CELKU smigala na fsb 125MHz, na 133MHz nie wstawała ale pewnie to wina PROCA :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 mozecie powiedziec ile MHz macie na PCI na szynie fsb 120MHz jakie macie dzielniki itp. itd. ???????? Na jakim CHIPSECIE macie płyty i czy wszystkie Via Apollo Pro 133A obsługują AGP 4x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 ja w swojej płytce mam CHIPSET Via82C694X :( Osobiście wolałbym zeby zamiast VIA694X mieć VIA694T czyli płytke obsługującą TULIPANY :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hondelyk Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 eeeeee to u mnie widać albo płyta słaba albo proc niedomaga. Przy FSB do 133MHz wszystko ok. 143Mhz winda nie startuje 147 kicha a w dodatku pisze tą samą prędkość proca co przy 143( :?: ) a przy 152 to już musiałem biosa resetować :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Na tym chipsecie wyciagalem 150 Mhz FSB :) jednak jako gupiutki czlowiek ( czyt Tweakman ;) ) nie wiedzialem jak wysokie taktowanie ma PCI i moj Seagate zyje nadal , ale w wielkim trudzie . :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 z via apollo pro 133a max 155 wycisnolem a z kt133a 185mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Jaki maksymalny FSB wyciśnie pow. chipset? Czy tylko 133MHz? :cry: Czy VIA Apollo Pro133A = KT133A ??? No jesli tak, to mi jak na razie spokojnie poszlo na 152Mhz, wyzej nie sprawdzalem, stymze chipset chlodze woda. Na wiatraczku i dobrej wentylacji obudowy (2x120mm dmuchajace na mb od przodu powietrzem z zewnatrz) szlo tylko na 150 :( VIA Apollo Pro 133A to chipset dla Pentium III/Celeron Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...