Skocz do zawartości
Matisek

Ath1,7 Na Barton 2,8

Rekomendowane odpowiedzi

Mam obecnie plyte EPOXa 8rda3i i procka athlon 1700xp+ na rdzeniu th-b podkreconego do 9,5*200(malo ale wiecej nie chce isc) no i chce sobie go wymienic na bartona 2800 mobile, z tego co wyczytalem ten procesor nie lubi sie z plytami epoxa , na ile jest to prawda? czy moge spokojnie inwestowac w taki procesor? podkreci mi sie na tej plycie przynajmniej do 3,6? no i czy jest wogole sens takiej wymiany ?

z gory dziekuje za kazda odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poszukaj w tym temacie

http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=26241&st=120

Poza tym, nie ma na forum zadnej wrozki dzis i nikt nie wie na ile Ci sie

podkreci ten mobil :mur:

Zwlaszcza ze nie podales swojej konfiguracji, zasilka, ram, itp..

Staraj sie zadawac swoje pytania w tamtym topicu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam obecnie plyte EPOXa 8rda3i i procka athlon 1700xp+ na rdzeniu th-b podkreconego do 9,5*200(malo ale wiecej nie chce isc) no i chce sobie go wymienic na bartona 2800 mobile, z tego co wyczytalem ten procesor nie lubi sie z plytami epoxa , na ile jest to prawda? czy moge spokojnie inwestowac w taki procesor? podkreci mi sie na tej plycie przynajmniej do 3,6? no i czy jest wogole sens takiej wymiany ?

z gory dziekuje za kazda odpowiedz.

1674357[/snapback]

Co to znaczy nie lubi z plytami epoxa? Zobacz na stronie producenta czy twój model płyty obsluguje te procesory.

A co do podkręcania to nikt ci nie powie do ilu sie podkreci, trzeba to sprawdzic empirycznie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...