Matisek Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Mam obecnie plyte EPOXa 8rda3i i procka athlon 1700xp+ na rdzeniu th-b podkreconego do 9,5*200(malo ale wiecej nie chce isc) no i chce sobie go wymienic na bartona 2800 mobile, z tego co wyczytalem ten procesor nie lubi sie z plytami epoxa , na ile jest to prawda? czy moge spokojnie inwestowac w taki procesor? podkreci mi sie na tej plycie przynajmniej do 3,6? no i czy jest wogole sens takiej wymiany ? z gory dziekuje za kazda odpowiedz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Poszukaj w tym temacie http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=26241&st=120 Poza tym, nie ma na forum zadnej wrozki dzis i nikt nie wie na ile Ci sie podkreci ten mobil :mur: Zwlaszcza ze nie podales swojej konfiguracji, zasilka, ram, itp.. Staraj sie zadawac swoje pytania w tamtym topicu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Mam obecnie plyte EPOXa 8rda3i i procka athlon 1700xp+ na rdzeniu th-b podkreconego do 9,5*200(malo ale wiecej nie chce isc) no i chce sobie go wymienic na bartona 2800 mobile, z tego co wyczytalem ten procesor nie lubi sie z plytami epoxa , na ile jest to prawda? czy moge spokojnie inwestowac w taki procesor? podkreci mi sie na tej plycie przynajmniej do 3,6? no i czy jest wogole sens takiej wymiany ? z gory dziekuje za kazda odpowiedz. 1674357[/snapback] Co to znaczy nie lubi z plytami epoxa? Zobacz na stronie producenta czy twój model płyty obsluguje te procesory. A co do podkręcania to nikt ci nie powie do ilu sie podkreci, trzeba to sprawdzic empirycznie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...