fiszer Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) witam mam problem z outlookiem 2003 program nie chce otwierac ZADAŃ ktore sa mailach przyslanych. te zadania sa w mailach !! nie sa to zadania stworzone prze ze mnie na tym kompie... dodam ze moge otwierac i edytowac swoje zadania natomiast te co przychodza nie daja sie otworzyc ani podejrzec i co dziwne nie moge ich usunac.... pomożecie? adam Edytowane 29 Września 2005 przez fiszer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Hmm czy te zadania sa w zalacznikach? Moze chodzi tu poprostu o zabezpieczenia które nalezy wylaczyc w Opcje - Zabezpieczenia, odznaczajac nasptepujace elementy: Nie zezwalaj na zapisywanie lub otwieranie załączników...... Zablokuj obrazi i inna zew. zawartośc..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszer Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 ZADANIA nie maja nic wspolnego z wiadomosciami, mailami (przepraszam zle to ujolem wczesniej) poprostu sa wysylane i odbierane jako ZADANIA i tyle one nie sa zalocznikami wiec nie tedy droga... mecze sie z tym i mecze i nie wiem co zrobic dziwne jest to ze z 5 komputerow na 2 to dziala a na 3 nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...