Gość SamoDobro Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 najpierw popatrzcie na info ze sklepu: iiyama 20.1" Prolite C510T i teraz mi powiedzcie jedno: jest tam w danych technicznych podane, ze rozdzielczosc tego monitora wynosi 640x480 to lekkie nieporozumienie, jesli mialby sluzyc jako MONITOR do komputera - szczegolnie przy takiej przekatnej. i teraz: czy ktos sie orientuje jak to wyglada w praktyce? czy 640x480 to max rozdzielczosc jaka uzyskam na tym sprzecie? mial ktos do czynienia z tym czyms? bo zastanawiam sie nad kupnem, ale skoro to faktycznie ma tylko 640x480 to mam to w de ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) To g......no ma naprawdę 640*480, tu jest pełna specyfikacja http://www.epcbuyer.com/products.asp?recnumber=1918 czyli tyle co aparacik w mojej komórce :D - 0,3mpx Jest na matrycy TN 16ms, spełnia tylko TCO95(więc chyba nieżle daje po oczach) a i wielkośc piksela 0.6375 x 0.6375 mm, więc raczej sobie daruj :D :D :D P.S. Te piksele o wielkości 2/3 mm są zabójcze, ciekawe jak obraz wygląda z takim subpiselem na srodku :lol: Edytowane 30 Września 2005 przez bodziu8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 To się tylko nadaje jako telewizor ( i to do palu/ntsc bo ma małą rozdzielczość natywną , czyli musi być interpolacja(dla HD TV lub pracy jako monitor) co się równa pogorszeniu obrazu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...