Mar_lesniewski Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam! Mam radeona firmy gigabyte 9550 - interesuje mnie wg Was jakie sa najlepsze sterowniki do tej karty. Interesuje mnie to bo mam takie dziwne akcje kiedys zainstalowalem jakies Catalysty i gry dzialaly bez problemu zainstalowalem od nowa XP i nowsze catalysty i te same gry na tych samych ustawieniach sie ciely, wiec bym byl wdziczny za pomoc pozdrawim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Witam! Mam radeona firmy gigabyte 9550 - interesuje mnie wg Was jakie sa najlepsze sterowniki do tej karty. Interesuje mnie to bo mam takie dziwne akcje kiedys zainstalowalem jakies Catalysty i gry dzialaly bez problemu zainstalowalem od nowa XP i nowsze catalysty i te same gry na tych samych ustawieniach sie ciely, wiec bym byl wdziczny za pomoc pozdrawim 1674937[/snapback] NGO Optimized Driver lub Omegi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...