Gość JPL Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Mam problem z płytą. Przedtem normalnie się wszystko instalowało. Teraz też niby tak jest ale przy ostatnim pliku wyskakuje "Błąd danych CRC" :mur: . Czy da się jakoś zgrać ten plik na dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) Kiedys mialem podobny problem. Pomoglem sobie proramem BAD COPY i musze powiedziec ze bylem w szoku. Odtworzyl wszystkie dane z plyty. Jest tylko 1 warunek: musisz miec zarejestrowana wersje P.S. Obstawim ze blad CRC powoduje tutaj wadliwy nosnik bo jak wiadomo winny tutaj moze byc tez naped, tasma, ram itp.. Edytowane 29 Września 2005 przez Nyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 na bank jest to nosnik. Pochwal sie jakiej firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Nośnik "Pinko" 2x-56x B) Płyty nie moje. Kolega zostawił i już od tamtej pory go niewidziałem:wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Hehe Pinko :D 1szy raz slysze taka nazwe:D Teraz nie ma sie co dziwic czemu danych nie da sie odczytac jak plytka jest pewnie produkcji LIDL czy cos w tym stylu za 40 gr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...