Sou Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Cos mi sie ostatnio dzieje takiego ze cojakis cza komputer robi jedno bipniecie a myszka staje wtedy w miejscu i po sekundzie all znow dziala. Troche to wkurzajace wiec moze ktos z was bedzie wiedzial co sie dzieje. Myszke mam a4techa za 14zl :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Wygląda na to, że bufor myszki się przepełnia. Masz podkręcaną myszkę? Jaka jest jej częstotliwość próbkowania? Spróbuj z inną. Jak nic nie da to będziemy dalej szukać, bo tutaj może być wielw winowajców. 1675611[/snapback] Przetarty przewod moze tez pwodowac bipniecie i zwieche ps/2. Sprawdzil bym inna myszke.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4RSIL Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 tez to mialem - na starej i tez A4tech :) ale nie wiem jakos 'samo'(windows update wlaczylem albo byla aktualizacja a moze cos innego nie wiem xD ) przeszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...