hanti Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 (edytowane) mam zamiar kupic jakis panel lcd do 1000zl zastanawiam sie nad tym co w tytule ale moze macie lepsze propozycje jakies ? i co to typ matrycy tft : a-si i troche mnie martwi ilosc wyswietlanych kolorow 16,2 mln gdzie w innych pisze np 16,7 B70A pozdr i prosze o pomoc ps. kurde najwazniejszego nie podalem ;p oczywiscie interesuje mnie monitor do gier filmow i www Edytowane 29 Września 2005 przez hanti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kutner Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Witaj Hanti Wczoraj kupiłem Hyundai’a L 72D http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4859...f31375f4c373244 Porównując parametry obu można odnieść wrażenie że jest to ten sam model matrycy (te same parametry), różnią się tylko głośnikami i DVI. Aktualnie mam go podłączonego przez D-Sub 15 (brak odpowiedniej karty graficznej). Obraz bardzo wyraźny, kolory żywe, czarny jest czarny, nie zauważyłem smużenia podczas grania w NFS U2, ani oglądania filmów, kąty widzenia są poprawne W moim odczuciu monitor jest naprawdę dobry. Miałem okazję porównać jakość obrazy analogowego (D-Sub 15) i cyfrowego (DVI) na jednym z modeli Beline’y różnica jest dostrzegalna. Polecam go pod Twoją rozwagę, różnica w cenie nie jest duża. Według mnie warto trochę dołożyć i kupić sobie LCD z DVI. Dla estetów dodam, że monitor na żywo wygląda dużo lepiej niż na zdjęciu Edytowane 30 Września 2005 przez Kutner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanti Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 kurde ciagle nie wiem ;p czy doplacac 100zl za dvi + jednak troche gorszy wyglad niepotrzebnie te glosniki tam sa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...