Ygramul Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 Zabrałem się ostatnio za kręcenie mojego A64 i napotkałem dość nieoczekiwany problem: stacja dyskietek nie czyta dyskietek. Jako że memtest jest odpalany z dyskietki, nie mogę przetestować pamięci... Czy istnieje jakiś inny porządny program do testowania pamięci? A może można w jakiś sposób zrobić bootowalnego CDka z memtestem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 z cd. Nagraj obraz na cd i wystaruj z niej kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zow Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 http://www.memtest86.com/memtest86-3.2.iso.zip Wypakowujesz i normalnie nagrywasz ten obraz .iso na płytke... przestawiasz bootowanie w biosie na CD-ROM i to wszystko... Takie to trudne? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ygramul Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 O, wersja iso. Dzięki. Memtesta mam już od jakiegoś czasu na dysku, ale nigdy go nie używałem i nie przyszło mi do głowy, że może być też wersja do nagrania na CD :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...