kovalek Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Witam !! Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem monitorka Samsung 173P+. Magic Tune 3.6 działa bez zarzutu. Mam jednak drobny problem z programem Magic Rotation (do autmatycznego obracania ekranu). Mianowicie w Windowsie XP posiadam dwa konta. Jedno jest moje, a drugie należy do matki która czasem korzysta również z komputera. Gdy zainstaluje program Magic Rotation to działa on prawidłowo. Jednak problem tkwi w tym, iż gdy zawiesze jednego użytkownika (funkcja "przełącz użytkownika") i chcę zalogować się na drugie konto to kończy się to restartem komputera. Gdy normalnie się wyloguje z jednego konta i zaloguje na drugie, to wszystko działa w należytym porządku. Próbowałem już wielu kombinacji (uprawienia do kont) jednak nic nie przyniosło rezultatu. A co ciekawe to program Magic Tune działa bez zarzutu i nie powoduje restartu kompa podczas zmiany kont na WinXP. Może ktoś miał podobny problem i wie jak sobie poradzić z tym fantem? Byłbym bardzo wdzięczny. No i normalnie 2 piwa postawie przy okazji :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...