Greve Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Dłuuugo zastanawiałem się, gdzie tego posta napisać. Padło na to subforum. Dopiero niedawno zacołem się interesować sprzętem, stąd moje tak banalne pytanie: Jak sprawdzić jaką sie ma temperature procka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 programowo to np everestem albo na wyczucie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 (edytowane) Speedfan też jest w trayu [;. Edytowane 30 Września 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Motherboard monitor Siedzi sobie w trayu i na bierzaco podaje temp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Aida32 :) albo w biosie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greve Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 eeeeee... że co?? Ja jestem BARDZO początkującym kolesiem. Czyli, mam pytanie: czy ktoś może mi powiedziećkrok po kroku jak to zrobić? ew. z jakiej stronki sciągnąć taki program? Bo z tego co tu odpisaliści NIC nie kumam:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 Polecam program Mother Board Monitor (MBM), do ściągnięcia stąd. W pracy wygląda on tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macio19 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Pobierz Speedfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyaneck Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 MBM - Motherborad Monitor moim zdaniem najlepszy. Wybierasz model płyty głównej jaką posiadasz a on mierzy temperaturę w obudowie, na sockecie i w rdzeniu procesora czego wiele programów jak Evererst, Speedfan nie posiadaja a jest to ważne. W programie możesz ustawić alaram, który się włacza po przekroczeniu wybranej przez Ciebie wartości dowolnej z 3 w/w temperatur. Może on także po przekroczeniu jakiejś temperatury wyłaczyć wybrany przez ciebie program. Długo kiedyś szykałem dobrego programu i te wcześniej wymienione prze kolegów nie spełniały wszystkich oczekiwań a MBM jest wypas i innego nie chce :D wcześniej ktoś podał link do MBM więc nie będe się powtarzał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 eeeeee... że co?? Ja jestem BARDZO początkującym kolesiem. Czyli, mam pytanie: czy ktoś może mi powiedziećkrok po kroku jak to zrobić? ew. z jakiej stronki sciągnąć taki program? Bo z tego co tu odpisaliści NIC nie kumam:( 1676480[/snapback] a co w tym do kumania? wpiszujesz w google "speed faj dow :blink: nload" sciagasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...