case Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 hej zdecydowalem sie w koncu na blok od mate ale teraz mam pytanie do kogos kto to uzywa bede kupowal blok lev3 albo ten nowszy co ma byc ;) i ma on takie wloty : Kanał wlotowy i wylotowy o średnicy 15mm czyli trzeba do tego dokupic weze Wąż Eheim 16/22mm [m] nie bedzie problemu ze blok ma 15mm a waz 16mm ?? chyba lepiej by bylo 16 na 16 i na to zacisk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexus Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 chyba bedzie problem, lepiej kupic węze o mniejszej średnicy. napewno się da rozciągnąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 chyba bedzie problem, lepiej kupic węze o mniejszej średnicy. napewno się da rozciągnąć. Bedzie napewno problem. Eheim 16/22 nie nadaje sie na mniejsze zlaczki, CHYBA ze zalozylbys na to np. kawalek weza 12stke (wcisnie sie), a na to dopiero 16 (tez powinno sie wcisnac :) ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zredukuj wyjscia z bloku, miedzianymi roorkami na mniejsze, wtedy 12/16 mm naciagniesz i spox 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ja naciagnalem 12/16 eheim na rurki 15 :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ja naciagnalem 12/16 eheim na rurki 15 :P Ale tu chodzi o 16/22, mniejsze wiadomo, mozna od biedy naciagnac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ja naciagnalem 12/16 eheim na rurki 15 :P Ale tu chodzi o 16/22, mniejsze wiadomo, mozna od biedy naciagnac :) Nie czytales dokladnie postu :) on sie pyta "czyli trzeba do tego dokupic weze Wąż Eheim 16/22mm " A ak swoja droga mam wyprowadzenie bloku 15 mm i doskonale pasuja przewody ehiema 12/16 mm powiem wiecej na nagrzewnicy mam 17 mm i po lekim podgrzaniu rurki nachodzi doskonale Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ja naciagnalem 12/16 eheim na rurki 15 :P Ale tu chodzi o 16/22, mniejsze wiadomo, mozna od biedy naciagnac :) Nie czytales dokladnie postu :) on sie pyta "czyli trzeba do tego dokupic weze Wąż Eheim 16/22mm " A ak swoja droga mam wyprowadzenie bloku 15 mm i doskonale pasuja przewody ehiema 12/16 mm powiem wiecej na nagrzewnicy mam 17 mm i po lekim podgrzaniu rurki nachodzi doskonale Sadzilem ze stwierdza, ze taki trzeba kupic, a w zwiazki z tym pyta... zreszta niewazne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...