Neo_x Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Siema :) Jakos nigdy nie interesowalem sie skladaniem WC :) Poradzcie mi jakies zestawik WC do 200 zeta :) THX :) Moze sie poszczesci i zloze sobie w takim razie WC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Z tego proca co masz w configu już wiele więcej nie wyciągniesz - ale jak musisz - to np blok od Mate, pompka np. aquael 600l/h, nagrzewnica do poldka, trochę węża i gotowe ..... (ja mam coś takiego za ok 170 - 180 ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 Najdrozszy bedzie blok (no chyba ze masz dojscia ;) ), no i dobra pompka. Reszte juz poskladasz za grosze. No chyba ze pokusisz sie na zestaw z cpc :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...