Czarek_p Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witam. Woże sie z zamiarem kupna nagrywarki LG, w/w modelu, i zauwazyłem kilka odmian jednej. Źle to moze okresliłem, no ale jest tak LG GSA-4163B LG GSA-4165B LG GSA-4167B Wszystkie sie roznią szybkościami zapisu i odczytu ( z regóły niewiele ale...) ta ostatnia ma predkosc zapisu CD-RW 32x. 2 pytania. Czy zmienia sie żywotność sprzętu? Dokładniej im wyzsza prędkość zapisu tym szybciej sie zuzyje? I czym sie roznia DVD z + i z -?? Wiem tylko ze na jedne wepchne z 8 MB wiecej Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrDark Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Sam bym chętnie przeczytał jakąś recenzje (w języku polskim) najnowszego modelu - GSA-4167RB :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Żywotność sprzetu się nie zmieni - prędzej płyty mogą zostać źle nagrane. Co do modeli to 4163B jest sprawdzona - sam ją posiadam - to naprawdę udany model i moim zdaniem jedna z najlepszych nagrywarek na rynku - jej duża zaleta to kultura pracy - jest po prostu bardzo cicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek_p Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 jej duża zaleta to kultura pracy - jest po prostu bardzo cicha.mam tą nagrywarke. Ta juz do cichych nie nalezy. Chyba ze pale/kopiuje wolno B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciosb Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Witam! Ostatnio byłem w sklepie i miałem zamiar kupić na 100% nagryware Lite-On`a ale w sklepie powiedzieli że się strasznie psują a najlepsze są LG. Podłączyłem ją sobie narazie nie sprawia kłopotów więc polecam LG... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 23 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2005 Miałem nagrywarke LG GSA-4167B i się na niej zawiodłem. Miała problemy z nagraniem płyt DVD TDK i Esperanza chodź badziewne Icamy nagrywała bez problemu. Na forum cdrinfo.pl dowiedziałem sie że kilka osób miało też taki problem. Zmieniłem ją na Lite-Ona takiego jak w podpisie bo w sklepie były same LG, chodź chciałem nagrywarke BenQ, ale takiej nie było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...