koval888 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Witam.Wczoraj zmieniłem internet z Sdi na neo512,ponieważ dzielę łącze na dwa komp.zakupiłem modem D-linkaDSL302T i chcę do niego podłączyć przez ethernet routerD-link 804V.Czy ktos mógłby mi pomóc skonfigurować te dwa urządzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarick Opublikowano 7 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2005 Witam.Wczoraj zmieniłem internet z Sdi na neo512,ponieważ dzielę łącze na dwa komp.zakupiłem modem D-linkaDSL302T i chcę do niego podłączyć przez ethernet routerD-link 804V.Czy ktos mógłby mi pomóc skonfigurować te dwa urządzenia? 1678278[/snapback] Wlasnie wczoraj kupilem podobna konfiguracje: 302T + 804HV. Na razie walcze z modemem - pozostaje gluchy na moje zachety polaczenia sie z siecia. Intryguje mnie to ze caly czas miga dioda STATUS. Czy moze wiesz co to znaczy? Z braku czasu konfiguracje robie na raty ale jak bys mial jakies wskazow to bardzo prosze. Pozdrwiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert B Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 mam taki modem ,śmiga z neostradą ,chcesz szczegóły ustawień,możesz mnie złapać na gg 9134981. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma2000 Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) mam taki modem ,śmiga z neostradą ,chcesz szczegóły ustawień,możesz mnie złapać na gg 9134981. Pozdrawiam 1692412[/snapback] Hej moglbys mi podeslac screen z dlinka 302t tez mam problem z konfiguracja Bylbym bardzo wdzieczny Edytowane 11 Października 2005 przez ma2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...