Luk_110 Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 (edytowane) witam mam kilka pytan co do tej karty =D wiec napisze w punktach 1. Czy to dobra karta i oplaca sie ja kupowac. 2. Czy bedzie wspolpracowac z DFI LanParty UT nF3 250gb 3. Czy jak zmoduje na 16 potokow to potrzebne bedzie do niej jakies lepsze chlodzenie ? http://www.arche.home.pl/sklep/product_inf...5c0ca58e0ffd0c8 chodzi mi o tego i czy mial ktos problemy z www.arche.home.pl ?? jak jest cos nie tak to wymieniaja od ręki ? pozdro Edytowane 1 Października 2005 przez Luk_110 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 1. Swietna karta 2. Musialbys przeczytac watek o przycinkach NV4x na plytkach Nforce powyzej 2 3. Modowanie potokow nie wymaga zadnego lepszego chlodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk_110 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 jak ktos moze to niech da link do do tego bo nie moge tego nigdzie znalesc dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szatanio Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 1. Karta swietna, sam mialem taka wziac, ale nie wzialem, bo niedlugo przesiadam sie na s.939 i PCI Express. 2. Leadtek to czolowka jesli chodzi o jakosc. 3. Chlodzenie jest bardzo dobre na tych kartach, do O/C wystarczy. Zauwarz, ze jest ono tez stosowane w 6800 Ultra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VANT Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 @szatanio W 6800Ultra jest stosowane chłodzenie dwuslotowe a to jest jednoslotowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk_110 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 dobra ale czy jest ktos taki mily i poda mi link do tego topicu zeby sprawdzic czy bedzie wszystko ok z nF3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VANT Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 @luk tu masz wątek o problemach z nf3 i gf6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 czyli wniskujac z powyzszych wypowiedzi mam rozumiec za na nf2 nei ma zadnych przycinek? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 tez są....ale rozwiązanie jakies nam sie udało wymyśleć ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...