h2so4artur Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Moj klopot polega na tym iz folder Moje dokumenty mam na dysku d: i do tej pory nie mialem znim zadnych problemow az do momentu kiedy nadalem folderowi atryb ut prywatny wszystko było dobrze do momentu reinstalacji systemu. Bo po tym zabiegu dalej mam dostep do tego folderu ale nie mam dostepu do 100% jego zawartosci nazwa uzytkownika jest ta sama co wczesniej i mam prawa admistracyjne ale i tak nie mam dostepu a jaka kolwiek pruba otwarcia jakiegos pliku wyskakuje "brak dostępu" nie wiem co robic. Mam Xp home sp2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Nie da sie odzyskac zaszyfrowanych plikow. Ps. próba przez ó! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Nie da sie odzyskac zaszyfrowanych plikow. Ps. próba przez ó! 1680725[/snapback] Te pliki nie są zaszyfrowane. Aby się do nich dostać należy uruchomić WinXP w trybie awaryjnym (to najprostszy sposób aby się zalogować jako administrator). a naztępnie prawym klawiszem na folderze, wlasciwosci, zakladka sharing (po polsku to chyba bedzie udostepnianie), tam na dole zdaje się bedzie przycisk, tak czy siak nalezy przejąc prawa własności folderu i będzie ok. Można to tez zrobic z w CLI za pomocą polecenia cacl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...