aiki Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Wyglada niezle :) a i cena jest mozliwa za 2-3 tygodnie na pewno spadnie w koncu to pierwszy rzut na razie jedyny tescik jaki znalazlem http://www.theinquirer.net/?article=6507 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zapomniałeś dodać że są tam tylko trzy egzemplarze. :( Cena płyty 570 zł już w sklepie. [za tyle ja ją kupuję] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Hie mysle ze Via musi sie spieszyc z Kt400a , bo Nforce2 wymiata :) , do tego do O/C piekny chipset . Ja osobiscie czekam na jakies testy plyt na chipie Nvidi , ale po ostrym O/C , moze Lisek bo zalatwil jakies mobo do testow i zapodal jakies stosowne FSB do mozliwosci Nfroce 2 :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zapomniałeś dodać że są tam tylko trzy egzemplarze. :( Cena płyty 570 zł już w sklepie. [za tyle ja ją kupuję] Zawsze przy pierwszej dostawie maja tylko kilka sztuk, ja i tak wole poczekac na wiecej testow tej plyty i porownanie do np. abita Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zapomniałeś dodać że są tam tylko trzy egzemplarze. :( Cena płyty 570 zł już w sklepie. [za tyle ja ją kupuję] Zawsze przy pierwszej dostawie maja tylko kilka sztuk, ja i tak wole poczekac na wiecej testow tej plyty i porownanie do np. abita Ja bym chętnie poczekał jak bym miał czas. A niestety tak sie złożyło że muszę kupić komputer teraz i nie mogę czekać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Hie mysle ze Via musi sie spieszyc z Kt400a , bo Nforce2 wymiata :) , do tego do O/C piekny chipset . Ja osobiscie czekam na jakies testy plyt na chipie Nvidi , ale po ostrym O/C , moze Lisek bo zalatwil jakies mobo do testow i zapodal jakies stosowne FSB do mozliwosci Nfroce 2 :) .I ma rację BTW na tym chyba polega konkurencja :D teraz kolej na VIA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Ot i pierwsza recenzja - bez OC ale i tak piszą kilka ciekawych rzeczy (są już beta-biosy odblokowujące mnożniki :) ) Patrzcie tu: http://www.hexus.net/review.php?review=465&page=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 http://www.lostcircuits.com/motherboard/as..._a7n8x/10.shtml a tu odblkowany Asus :) i 211 Mhz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy chipset nforce II jest lepszy od VIA 333 lub 400 do zwyklego athlona XP ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Czy chipset nforce II jest lepszy od VIA 333 lub 400 do zwyklego athlona XP ? Z punktu widzenia O/C jak najbardziej , wydajnoisciowo jest troche szybszy w 3D , ale Via szukuje poprawione stery . No i na stale zablokowana magistrala PCI do 211 Mhz FSB :) . MNiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak z cenami dobrych plyt pod nforce II ? Nie jestem wogole w klimacie plyt pod socket A ostatnio :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak z cenami dobrych plyt pod nforce II ? Nie jestem wogole w klimacie plyt pod socket A ostatnio :D Na razie na polskim rynku jest dostępny tylko Asus A7N8X za 700zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak z cenami dobrych plyt pod nforce II ? Nie jestem wogole w klimacie plyt pod socket A ostatnio :D Na razie na polskim rynku jest dostępny tylko Asus A7N8X za 700zł. Ja kupilem EPOXa 8RDA+ za 560 zl. Zamawialem go w hurtowni Pronox w katowicach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak z cenami dobrych plyt pod nforce II ? Nie jestem wogole w klimacie plyt pod socket A ostatnio :D Na razie na polskim rynku jest dostępny tylko Asus A7N8X za 700zł. Ja kupilem EPOXa 8RDA+ za 560 zl. Zamawialem go w hurtowni Pronox w katowicach. To pochawal sie jak to chodzi , a nie tak nic nie mowisz :) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak z cenami dobrych plyt pod nforce II ? Nie jestem wogole w klimacie plyt pod socket A ostatnio :D Na razie na polskim rynku jest dostępny tylko Asus A7N8X za 700zł. Ja kupilem EPOXa 8RDA+ za 560 zl. Zamawialem go w hurtowni Pronox w katowicach. To pochawal sie jak to chodzi , a nie tak nic nie mowisz :) . Pochwale się, tylko muszę się w biosie odnaleść. Tyle tam opcji. Dopiero dzisiaj kompa zlozylem o 20:00. Jak już dojde do siebie to zapodam jakieś wyniki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Co miales poprzednio ? Porownaj ta plyte z tamta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak z cenami dobrych plyt pod nforce II ? Nie jestem wogole w klimacie plyt pod socket A ostatnio :D Na razie na polskim rynku jest dostępny tylko Asus A7N8X za 700zł. Ja kupilem EPOXa 8RDA+ za 560 zl. Zamawialem go w hurtowni Pronox w katowicach. To pochawal sie jak to chodzi , a nie tak nic nie mowisz :) . Pochwale się, tylko muszę się w biosie odnaleść. Tyle tam opcji. Dopiero dzisiaj kompa zlozylem o 20:00. Jak już dojde do siebie to zapodam jakieś wyniki. Interesuje mnie czy ta plyta ma odczyt termiczny z diody xp, i czy jest podzial na temperature jadra procka i temp. powierzchni procka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Co miales poprzednio ? Porownaj ta plyte z tamta. Poprzednio miałem ECS'a K7S6A oraz Athlona 850@1000 z GF2MX. Na nieustawionym wogole komputerze, po prostu w biosie dalem ustawienia bezpieczne, to na tym co ponizej mam 10032 punkty w 3dmarku2001 se. Nic nie krecone. System to windows xp sp1. Jak na razie to nie zanotowałem ani jednego zwisu. Pamięci mam takie jak w podpisie, a chodzą na 2.0-2-2 na standardowym FSB czyli 266MHz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 POdkrecisz proca na 200 FSB i mysle 12000 w 3dmarku wyciagniesz . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-i-T-E-R Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Podkręciłem grafę na 300/600 i wynik w 3d marku podskoczyl do 11046. Oto link: http://service.madonion.com/compare?2k1=5237859 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Hehe, marek nie rozpoznaje nforce 2 prawie wcale :D Wie tylko, ze to cos jakby nforce, z AGP x4, itp. :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...