Damianos_18 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Mam następujący problem: 1.Mam program diagnostyczny Aida32 i on wskazuje: Wersja AGP 3.00 Stan AGP wyłączone Obsługiwane szybkości AGP : 1x, 2x, 4x, 8x Bieżąca szybkość AGP 4x Fast Write : obsługiwane - wyłączone Side Band Adressing : obsługiwane - wyłączone I tam pisze jeszcze : AGP jest wyłączone. To może zmniejszyć wydajność. Obecna szybkość AGP jest mniejsza od największej obsługiwanej. To może zmniejszyć wydajność. Problem dotyczy tego że za Chiny nie moge ustawić na AGP 8x (robiłem w biosie we właściwościach Smartgart zawsze powraca do 4x. Poradźcie coś jak te AGP włączyć i ustawić na stałe 8x. Z góry dzięki prosze o jasną odpowiedź Mam: Gigabyte GA-939 K9NS Athlon64 3000+ s.939 Radeon 9600 128Mb 128bit DDR 512 WD 80Gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 (edytowane) zainstaluj najnowsze stery do płyty głównej oczywiście do agp Edytowane 2 Października 2005 przez Hesos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos_18 Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 Pięknie dzięki już działa :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hesos Opublikowano 2 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2005 stery do płyty głównej pomogły (agp) ?? spoko nie ma za co ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damianos_18 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 tzn. to pomogło nForce_5.10_WinXP2K_WHQL_english (to jest ukatualnienie do płyt głównych na nForcach 1,2,3) uaktualniło mi tam wile żeczy w tym agp pokjazuje że mam włączone i jest 8x spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...