s414 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam, od jakiegoś czasu mam model ja w temacie, przez większość czasu używam myszki, lecz wczoraj korzystałem z gładzika i zauważyłem brak załadowanego programu Touch and Launch. Próba uruchomienia tego programu kończy się brakiem jakiejkolwiek reakcji, nie uruchamia się, ale też nie wyświetla żadnego komunikatu o błędzie. Program odinstalowłem, zainstalowałem na nowo i nic, pobrałem najnowszą wersję ze strony producenta i nadal to samo. Przeszukałem forum toshiby i kilka osób ma ten sam problem, lecz nikt tam nie podał rozwiązania. Jeśli ktoś wie jak ten problem rozwiązać to proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest_pierwszy Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 A nie masz właczonej opcji aktywnych narożników w systemie? Może się gryzą? Ja nie używam żadnych opcji systemowych. Korzystam tylko z oprogramowania Toshiby. A sam gładzik włącza się i wyłącza z funkcyjnego Fn+f9? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s414 Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Nic mi nie wiadomo o aktywnych narożnikach - gdzie tej opcji szukać? Aktywne narożniki miałem właśnie zdefiniowane w programie touch and launch. Gładzik działa ok - normalnie się włącza i wyłącza przez fn+F9 Dzwoniłem do serwisu wymienionego w książeczce gwarancyjnej, ale tam powiedzieli, że nie potrafią mi pomóc, poza tym to oni zajmują się tylko sprzętem a nie oprogramowaniem a w Polsce nie ma hotline toshiby :( Czekam na inne sugestie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernest_pierwszy Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Nic mi nie wiadomo o aktywnych narożnikach - gdzie tej opcji szukać? Aktywne narożniki miałem właśnie zdefiniowane w programie touch and launch. Gładzik działa ok - normalnie się włącza i wyłącza przez fn+F9 Dzwoniłem do serwisu wymienionego w książeczce gwarancyjnej, ale tam powiedzieli, że nie potrafią mi pomóc, poza tym to oni zajmują się tylko sprzętem a nie oprogramowaniem a w Polsce nie ma hotline toshiby :( Czekam na inne sugestie.... 1682033[/snapback] Klikasz 2 razy w ikonke tabliczki dotykowej i w zakładce zaawansowane masz USTAWIENIA ZAAWANSOWANE Tam poszukaj, może coś wyłączyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s414 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 śmieszna sprawa, ale ja nie mam żadnej zakładki zaawansowane, ani żadnych zaawansowanych ustawień, jak 2x kliknę na ikonę tabliczki dotykowej to się otwiera okienki w którym mogę ją włączyć lub wyłączyć, nic poza tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...