Tocki Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam. Zrobilem obraz Ghostem 9... ale nie moze mi go zaladowac.... wyskakuje komunikat ,ze prawdopodobnie potrzeba zrobic synmatec recovery disk ??? Gdzie to sie robi ??? a moze istnieje jakas inna mozliwosc zaladowania obrazu ... ? ;/// Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 a moze istnieje jakas inna mozliwosc zaladowania obrazu ... ? ;/// 1680907[/snapback] Plik ghost.exe zgraj na dyskietkę i odpal go pod dosem. Potem wskaż obraz i partycję docelową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Plik ghost.exe zgraj na dyskietkę i odpal go pod dosem. Potem wskaż obraz i partycję docelową. 1680964[/snapback] tego pod winda ?:> bo mam XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) Juz chyba wiem. zainstaluje ghosta 2003 - zrobie dyskiete - recover disk - usune ghosta 2003(bo mam zrobiony obraz ghostem 05 a 03 go nie czyta) zainstaluje 05 i powinno chodzic pod winda.....CHYBA :-) A i jak nagrac obraz (2 giga) i ghosta (500mb) z botowaniem na dvd ??? np w nero? Edytowane 3 Października 2005 przez Tocki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocki Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 E nie chodzi tylko pod 2003 ... a pod ghost 05 ???? pomocy !!! :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...