bbc20000 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Mam problemy z wypalaniem dyskow w ISO i BIN. Chcialbym wiedziec czy jest program ktory testuje te pliki na to czy sa uszkodzone. Uzylem FIREBURNER i sprawdzielm BIN (ORGINALNY FILE). FIREBURNER podal informacje ze plik nie jest dobry i ma bledy. Uzylem BLINDWRITE (przedtym przekonwersowalem BIN do ISO za pomoca WINISO) i BLINDWRITE napisal mi ze ISO plik jest dobry nie ma blendow :?: :?: :?: :?: Tak czy inaczej obojetne jak wypale to i tak program nie chodzi jak nalezy i pokazuje bledy. ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 daemon tools ? ....emulujesz i patrzysz sobie czy jest dobry , przynajmniej ja tak robie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ja uzywam programu CD Check. Tzn podlaczam ISO Deamonem i sprawdzam obraz. Programik ten potrafi wydobyc tez uszkodzony plik z plyty. Juz kilka razy uratowalo mi to skore. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 daemon tools ? ....emulujesz i patrzysz sobie czy jest dobry , przynajmniej ja tak robie.... pare razy zdarzyło mi się, że dopiero podczas instalacji gry, programu wywaliło błąd CRC error :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Najprościej nagrać na CDRW i sprawdzić, po co sie bawic w programach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 ale chodzi wlasnie o to zeby nie tracić płyt. Sciagnj se daemon tools, zrób wirtualny cdrom zainstaluj i sprawdz czy chodzi, dopiero potem wypal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2002 Powiedzial na CDRW, wiec nie straci plyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...