Vadeer Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 na wstepie pragne przeprosic moderatorow za temat tutaj ale nie mialem pomyslu na inny dzial (bo go nie ma w zasadzie) a przeciez to tez tuner to tez karta hehe. Kupilem kilka dni temu taki tuner tv: Tuner TV Teoretycznie dzwiek mam przez dwa zrodla: Line In i Cd Audio. Ale jest taki myk: 1. jesli chce nagrac dzwiek na mp3 z radia to dziala tylko cd audio (a ma gorsza jakosc) 2. jesli ustawie aktualny dzwiek radia na wejscie liniowe to dzwiek jest dobrej jakosci ale nie moge regulowac sobie glosnosci (regulacja tylko na cd audio a tam gorsza jakosc i sie sluchac nie da o nagrywaniu juz nie wspomne) 3. natomiast w tunerze tv wogole nie mam dzwieku przy nagrywaniu niezaleznie od wybranego wejscia (a sluchac dzwieku moge tylko na cd audio) Szperalem po ustawieniach karty dzwiekowej i w ustawieniach tunera ale nic to nie dalo. Jesli ktos ma jakis pomysl to prosze dac znac co z tym fantem zrobic... Z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam ten sam tuner i podobny problem - na sterownikach kx do dźwiękówki nie mogę regulować głośności dźwięku przy odbiorze TV. Ale co do nagrywania, to takie jest chyba założenie, że nie powinno być regulacji głośności przez wejście liniowe - zawsze pełny sygnał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 hym. moze tak jest faktycznie dlatego mam ustawione cd audio bo tam mam regulacje glosnosci przy sluchaniu lub ogladaniu. zapomnialem dopisac ze na plycie mam tylko wejscie cd audio dlatego jego uzywam. tak czy siak dalej nie moge nagrywac dzwieku w filmach :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...