Sid Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Witam! Może z modem to ma mało wspólnego bo nie do moda mi potrzebne ale tu podobne tamaty (czyli katody UV) są poruszane. Bardzo fajnie na UV reagują jaskrawe kolory i biel(to wiadomo). Ale ciekawi mnie jaki jest skład tych długopisów/tuszy/pisaków co są bezbarwne a świecą w UV tylko? A jak nie to zobacze czy u mnie na wsi mają takowe markery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no to są do kpienia płyny podśwteilające ciesz w chłozeniu wodnym... może tam jest gdzieś skład napisany? :) ale po co... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HardStyler Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) poeksperymentuj z kurkumą albo szafranem (ten drugi drozszy) ;) np. kup sobie zupke knorr'a "Ser w Ziołach" - najedz na ten proszek katodą UV - niezle daje :) - przyklad zastosowania kurkumy ;) a co do plynow barwiacych na UV to jeden jest najlepszy - UV Dye z Dangerdena a nie ten shit co teraz wychodzi :/ co do markerow , to obilo mi sie o uszy ze dodatkiem w nich jest po prostu bardzo drobniutki bialy proszek lub pokrewne - nic specjalnego Edytowane 13 Października 2005 przez HardStyler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 (edytowane) Tak wyglada farba fluorescencyjna (zielona) z obi + wiatrak reagujacy w uv w obudowie kolegi Obudowa jest w srodku cala wymalowana na zielono stad te refleksy;) Edytowane 13 Października 2005 przez Overclocked Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...