bartuncio Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 Mam Acerka 4102 WLMI... W sumie przyzwyczilem sie juz do korzystania z touchpada (przesiadka ze stacjonarnego).Mam tylko jeden problem - to bydle dziala tylko z Microsoftowymi aplikacjami.Niestety ja uzywam Mozilli...I scroll nie dziala...Ani ten kwadrat miedzy przyciskami, ani ten z boku touchpada. Czy ktos ma pomysl jak zmusic scroll do dzialania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Mam Acerka 4102 WLMI... W sumie przyzwyczilem sie juz do korzystania z touchpada (przesiadka ze stacjonarnego).Mam tylko jeden problem - to bydle dziala tylko z Microsoftowymi aplikacjami.Niestety ja uzywam Mozilli...I scroll nie dziala...Ani ten kwadrat miedzy przyciskami, ani ten z boku touchpada. Czy ktos ma pomysl jak zmusic scroll do dzialania? 1681979[/snapback] ściągnij sobie najnowsze stery ze strony synaptica. tylko pamiętaj żeby otworzyć stronkę z internet explorera ( u mnie w operze nie pokazywało linków do download'u). dopiero po tym u mnie zaczęło działać bo tak to w ogóle kaszana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuncio Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 ściągnij sobie najnowsze stery ze strony synaptica. tylko pamiętaj żeby otworzyć stronkę z internet explorera ( u mnie w operze nie pokazywało linków do download'u). dopiero po tym u mnie zaczęło działać bo tak to w ogóle kaszana. 1682460[/snapback] No prosze :) dziala :) Wielkie dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 No prosze :) dziala :) Wielkie dzieki! 1683192[/snapback] <LOL> no widzisz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...