trzepol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dzis dostalem w prezencie karte GeForce 4 MX440 AGP x8 ale z szyna pamieci 64bit :( i mysle zeby sobie ja podmienic tylko nie wiem na co bo nie chcialbym za wiele doplacac. 1 Ile warta jest taka karta firmy sparkle ???/ 2 Czy radeon 9000 od wersji pro rozni sie tylko taktowaniem ? - czy podkrecajac ja osiagne to samo ? Prosze o podawanie konkretnych nazw produktow szacuje ze cena mojego GEforca pozwoli mi jedynie na wymiane na Radeona 9000 wiec jak co jakiego bo tam gdzie bede wymienil czesto oferuje sie Gigabyte ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 2 Czy radeon 9000 od wersji pro rozni sie tylko taktowaniem ? - czy podkrecajac ja osiagne to samo ?Chyba tak... Tylko zegary. I napewno nie podkrecisz radeona 9000 do zegarow 275/275, bo pamieci na zwyklych radeonach sa za slabe. I polecam gigabyta, najlepiej pro!! Zarambisty 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Ile taka karta kosztuje ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Kup gigabyte 9000 kosztuje 390zł BOX masz pewnoś że nie kupujesz syfa a i pamiątki dobrze się kręcą kumpel zakręcił spokojnie na 250mhz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red46 Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Lepej Gigabyte 9000 na Elite Hynix 4ns czy Saphire 9000 na Elite 4ns? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeorunner Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Pro się lepiej podkręca i ogulnie jest lepsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Pro się lepiej podkręca i ogulnie jest lepsze Tylko ze kosztuje ok 150 zl wiecej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ponoc te radki 9000 sie wogole nie kreca 8O :? Wwec bierz 9000Pro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Dzis dostalem w prezencie karte GeForce 4 MX440 AGP x8 ale z szyna pamieci 64bit :( i mysle zeby sobie ja podmienic tylko nie wiem na co bo nie chcialbym za wiele doplacac. 1 Ile warta jest taka karta firmy sparkle ???/ 2 Czy radeon 9000 od wersji pro rozni sie tylko taktowaniem ? - czy podkrecajac ja osiagne to samo ? Prosze o podawanie konkretnych nazw produktow szacuje ze cena mojego GEforca pozwoli mi jedynie na wymiane na Radeona 9000 wiec jak co jakiego bo tam gdzie bede wymienil czesto oferuje sie Gigabyte ?? Ktos chcial Ci zrobic mily prezent ale mu nie wyszlo :D Taka karta to rzeczywiscie kiepska sztuka. Jej AGPx8 w niczym nie przeszkadza aby nazwac ta karte oszustwem najgorszym z mozliwych. Cena ksztaltujaca sie na poziomie mx440 na AGPx4 z dobrej firmy i o dobrych pamieciach. Wybralbym oczywiscie gf4mx440 agpx4 z 128 bitowymi pamieciami w wersji BOX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Z tego co zobaczylem to cena takiej kart to ok 415zl i chodzi lepiej niz moj MX2 puszczony na 226/203 o jakies 500pkt w 3dmarku 2000 a w Q3 w 1024 mam zamiast 70fos 90fps wiec calekiem calkiem.Ale jutro sprobuje ja zamienic na Radeonka 9000 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 a ponoc te radki 9000 sie wogole nie kreca 8O :? Wwec bierz 9000Pro :)Aaa no zapomnialem... Radeona 9000 nie pokrecisz, a Pro spokojnie o 10-15% rdzen/pamiec mozna pokrecic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 2 Czy radeon 9000 od wersji pro rozni sie tylko taktowaniem ? - czy podkrecajac ja osiagne to samo ? Chyba tak... Tylko zegary. I napewno nie podkrecisz radeona 9000 do zegarow 275/275, bo pamieci na zwyklych radeonach sa za slabe. I polecam gigabyta, najlepiej pro!! Zarambisty 8) 8) 8) Racja chłpopie, RACJA :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 jak radeon 9000 to tylko pro i tylko Gigabyte :D :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 A jak sie ma Radek 9000 Pro do Radka 8500 LE bo cena bardzo zblizona ??????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Mam gf4mx 440 i stwierdzm że najlepszym wyjściem jest własnie omawiany readek 9000 pro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Tekże stawiałbym na Radka Pro Gigabyte. CyraxFX ile masz 3DMarkóffff?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzepol Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Dzis bylem sie pytac i gosciu powiedzial ze sprawdzi sobie moja karte czy mu dziala i ze w zamian dostane Radka 9000PRO albo 8500 LE Wiec co brac bo cos mnie ciagnie do 8500LE tylko jakiego ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 Za ta sama kase na pewno nie dostaniesz tych kart. Bedziesz musial doplacic ze 100 pln do pro lub 8500LE. A lepszym z tego wyborem jest oczywiscie 8500LE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zmieniam zdanie. Skormo możesz, to bieź 8500le najlepiej by Hercules. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...