Skocz do zawartości
trzepol

Co wybrac ???????

Rekomendowane odpowiedzi

Dzis dostalem w prezencie karte GeForce 4 MX440 AGP x8 ale z szyna pamieci 64bit :( i mysle zeby sobie ja podmienic tylko nie wiem na co bo nie chcialbym za wiele doplacac.

1 Ile warta jest taka karta firmy sparkle ???/

2 Czy radeon 9000 od wersji pro rozni sie tylko taktowaniem ? - czy podkrecajac ja osiagne to samo ?

Prosze o podawanie konkretnych nazw produktow szacuje ze cena mojego GEforca pozwoli mi jedynie na wymiane na Radeona 9000 wiec jak co jakiego bo tam gdzie bede wymienil czesto oferuje sie Gigabyte ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 Czy radeon 9000 od wersji pro rozni sie tylko taktowaniem ? - czy podkrecajac ja osiagne to samo ?

Chyba tak... Tylko zegary. I napewno nie podkrecisz radeona 9000 do zegarow 275/275, bo pamieci na zwyklych radeonach sa za slabe.

I polecam gigabyta, najlepiej pro!!

Zarambisty 8) 8) 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kup gigabyte 9000 kosztuje 390zł BOX masz pewnoś że nie kupujesz syfa a i pamiątki dobrze się kręcą kumpel zakręcił spokojnie na 250mhz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis dostalem w prezencie karte GeForce 4 MX440 AGP x8 ale z szyna pamieci 64bit :( i mysle zeby sobie ja podmienic tylko nie wiem na co bo nie chcialbym za wiele doplacac.

1 Ile  warta jest taka karta firmy sparkle ???/

Prosze o podawanie konkretnych nazw produktow szacuje ze cena mojego GEforca pozwoli mi jedynie na wymiane na Radeona 9000 wiec jak co jakiego bo tam gdzie bede wymienil czesto oferuje sie Gigabyte ??

Ktos chcial Ci zrobic mily prezent ale mu nie wyszlo :D

Taka karta to rzeczywiscie kiepska sztuka. Jej AGPx8 w niczym nie przeszkadza aby nazwac ta karte oszustwem najgorszym z mozliwych.

Cena ksztaltujaca sie na poziomie mx440 na AGPx4 z dobrej firmy i o dobrych pamieciach. Wybralbym oczywiscie gf4mx440 agpx4 z 128 bitowymi pamieciami w wersji BOX.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tego co zobaczylem to cena takiej kart to ok 415zl i chodzi lepiej niz moj MX2 puszczony na 226/203 o jakies 500pkt w 3dmarku 2000 a w Q3 w 1024 mam zamiast 70fos 90fps wiec calekiem calkiem.Ale jutro sprobuje ja zamienic na Radeonka 9000 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba tak... Tylko zegary. I napewno nie podkrecisz radeona 9000 do zegarow 275/275, bo pamieci na zwyklych radeonach sa za slabe.

I polecam gigabyta, najlepiej pro!!

Zarambisty 8) 8) 8)

Racja chłpopie, RACJA :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...