dario444 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Witam wszystkich. Ostatnio na allegro pojawiły się pamiątki SAMSUNGA 1024MB PC3200. Warto je zakupić za 320zł??? Czy to chłam w który nie warto inwestować?? Miałem zakupić GEILa 512MB - cena 200zł. :mur: Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario444 Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Płyta główna na której pamięć ma pracować to Gigabyte k8ns rew. 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Witaj Te samsungi jak miałem osadzone na NF7 chodzily bardzo ładnie i wydajnie, jednak po przesiadce na s754 (K8NS) chodziły dziwnie... Jednak znam wielu ludzi z K8NS + SAMSUNG TCCC i u nich chodzi dobrze jak chcesz mam jedna 512MB na zbyciu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario444 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Dzięki za info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...