Kudi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 mam problem za niedługo będe wymieniał kartę graficzną i mysle ze wybiore : GeForce 6800 lub 6600GT czy moze mnie ktoś doradzic którą kartę by się bardziej opłacało zakupić :)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 6800 jest szybsze i bardziej opłacalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Głupie pytanie ;) Jasne że 6800 ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudi Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 tak ale 6600GT ma większe "fabryczne" taktowanie rdzenia i pamięci niz 6800 ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 Oczywiście że 6800. Ma on mniejsze taktowanie ale ma 12potków. I możliwość odblokowania kolejnych 4 potoków a na dodatek ładnie się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 mam problem za niedługo będe wymieniał kartę graficzną i mysle ze wybiore : 1682838[/snapback] Chyba wszystko zostało powioedzine, ale dodam, ze na pewno 6800 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudi Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 yhy dzięki wszystkim to juz wiem ze lepiej wybrac tego 6800 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...