and6412 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Na początku chciałbym się przywitać, bo jest to moj pierwszy post tutaj ;-) Cześć :lol2: Do rzeczy: Mam następujący problem. Wypalam płytke DVD na PC (dane) a następnie wsadzam ją do napędu combo w laptopie (Compaq N610c) i Windows 2000 wywala że plyta nie sformatowana (chyba poprostu jej nie widzi). Co jest lepsze plyty DVD-Video (także wypalane, ale nie przeze mnie) laptop czyta bez problemu. Acha wypalone przez mnie plyty, o których mowa, bez problemu mozna odczytać na nagrywarce w PC. Pomóżcie kurcze bo głupieję ;-) PS. Jeśli robię jakiś strasznie lamerski błąd to uświadomcie mnie proszę, niegdy wcześniej nie nagrywałem DVD Z góry dzięki pozdrawiam Andrzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 zobacz w dokumentacji czy combo czyta wszystkie rodzaje płytek dvd np. może nie czytac plusów minusów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and6412 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Dzięki za podpowiedź. Nestety dokumentacji nie posiadam, ale spradziłem metodą prób i błędów na różnych DVD i chyba faktycznie masz rację. Nie czyta +. Powiedz mi jeszcze czy jesli czyta + tzn. ze czyta wszystko, czy tzn. ze czyta tylko +. Z gory dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jam3 Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Powiedz mi jeszcze czy jesli czyta + tzn. ze czyta wszystko, czy tzn. ze czyta tylko +. Z gory dzięki 1686432[/snapback] jak czyta DVD"+" to wcale nie znaczy ,ze czyta inne formaty , ale tego wcale nie wyklucza- wszystko zalezy od napedu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...